Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

CSU: Ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας απ'το ευρώ


Οι Γερμανοί προκαλούν και πάλι. Μέσα σε διάστημα μικρότερο των 24ων ωρών, κι ενώ ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί πλήρως οι ευρωπαίοι για τις ανακοινώσεις Βενιζέλου και τις νέες κυβερνητικές εξαγγελίες, ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας κι ένας εκ των τριών ηγετών του συνασπισμού της κυβέρνησης Μέρκελ...




Χορστ Ζεχόφερ, ηγέτης της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης, με δηλώσεις του στην γερμανική Bild άφησε και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ.

Ωστόσο, ακολουθώντας πιστά την τακτική του καρότου με το μαστίγιο, ο Ζεχόφερ πρόλαβε να διευκρινίσει ό,τι:  «Δεν πιστεύω ότι αυτό μπορεί να αποκλειστεί αλλά υπολογίζω στην επιτυχία του δρόμου που ακολουθεί (η Ελλάδα) και των προσπαθειών προσαρμογής».

Ο Ζεχόφερ προειδοποίησε πάντως ότι δεν μπορεί να χορηγείται οικονομική βοήθεια, αν οι υπερχρεωμένες χώρες δεν κάνουν από την πλευρά τους ό,τι χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.