Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Κινηματογραφική ληστεία πασίγνωστου επιχειρηματία ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών - Διαβάστε το όνομα


Έζησε τον εφιάλτη, βλέποντας δύο αδίστακτους κουκουλοφόρους να τον απειλούν με όπλα. Μόνο που ο επιχειρηματίας κατάλαβε ότι το όπλο που του κόλησε στο κεφάλι ο ληστής ήταν ψεύτικο κι έτσι αποφάσισε να αντιδράσει. Πρόκειται για τον Κώστα...




Μεσσαριτάκη, ιδιοκτήτη της εταιρείας παιχνιδιών max stores.

Το χρονικό

Επιστρέφοντας χθες, αργά το βράδυ στο σπίτι του, έχοντας στα χέρια του τις εισπράξεις της ημέρας, που ανέρχονταν στο ποσό των 180.000 ευρώ, ο 60χρονος επιχειρηματίας είδε δύο σκιές να τον πλησιάζουν. Η ώρα ήταν περίπου στις 11.00 το βράδυ. Μόλις είχε φτάσει με το αυτοκίνητό του στην πυλωτή της πολυκατοικίας του, στην οδό Κυθηρίων, στον Άλιμο.

Ο ένας απο τους ληστές που τον πλησίασε τον απείλησε με το όπλο που κρατούσε. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, ο Μεσσαριτάκης, κατάλαβε ότι πρόκειται για αεροβόλο και του επιτέθηκε. Όμως ο κουκουλοφόρος ληστής κατάφερε να τον χτυπήσει με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι, ρίχνοντάς τον αναίσθητο.

Δευτερόλεπτα μετά εξαφανίστηκε με μηχανή, στην οποία τον ανέμενε συνεργός του. Ο 60χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, απ' όπου πήρε εξιτήριο, λίγη ώρα αργότερα, αφού σύμφωνα με τους ιατρούς το τραύμα του ήταν επιπόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.