Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Οι τρεις επιστολές του διαφημιστή Μιχάλη Κριάδη που αυτοκτόνησε



Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο των media και της διαφήμισης η αυτοκτονία του διαφημιστή Μιχάλη Κριάδη στο Μαρούσι. Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται και τα τρια σημειώματα που άφησε ο αυτόχειρας διαφημιστής εξηγώντας...

 τους λόγους που έβαλε τέλος στη ζωή του αφήνοντας πόνο πίσω του για τους δικούς του ανθρώπους.

Το Blog.gr γνωρίζει το περιεχόμενο των σημειωμάτων αλλά με σεβασμό στη μνήμη ενός δημιουργικού ανθρώπου που βρέθηκε σε μια στιγμή αδιξόδου επιχειρώντας το απονενοημένο διάβημα δεν τα δημοσιεύει στο πλήρες τους περιεχόμενο.

Το πρώτο από αυτά απευθύνεται στην οικογένεια του και σε αυτό ζητάει συγγνώμη για την πράξη του εξηγώντας τους λόγους και τακτοποιώντας εν είδει διαθήκης κάποια ζητήματα.

Στο δεύτερο αναφέρεται στους συνεργάτες του αφήνοντας οδηγίες και συμβουλές. Στο τρίτο απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και πολλοί θεωρούν πως πρόκειται και για μια καθοριστική πτυχή της υπόθεσης

πηγή: blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.