Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ανατινάχθηκε ψιλικατζίδικο


Μοιάζει με σενάριο βγαλμένο από αιματοβαμμένη ταινία του Χόλυγουντ. Η 21χρονη γυναίκα από την Αλβανία, πήγε να ανοίξει το κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε στα Σεπόλια...




στην οδό Δράμας 140. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η νεαρή γυναίκα βρήκε κρεμασμένη στο χερούλι της πόρτας μια τσάντα. Όταν την παραμέρισε, για να βάλει το κλειδί, σημειώθηκε η έκρηξη, η οποία μάλιστα δημιούργησε και μικρό κρατήρα στο πεζοδρόμιο, ενώ προξένησε εκτεταμένες υλικές ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος.

Η 21χρονη διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύματα στο κεφάλι και όλο της το κορμί. Μάλιστα εκφράζονται ανησυχίες για τα μάτια της.

Στον τόπο της έκρηξης βρίσκονται πυροτεχνουργοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη αυτοψία στον χώρο, βρέθηκαν και μεταλλικά θραύσματα, γι' αυτό εξετάζεται η πιθανότητα, η έκρηξη να προκλήθηκε από χειροβομβίδα, και δεν αποκλείεται η ενέργεια να οφείλεται σε λόγους αντεκδίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.