Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Εφιαλτική ληστεία επιχειρηματία στη Βούλα

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 52χρονος επιχειρηματίας με την οικογένειά του στη Βούλα. Επί δύο ώρες τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγος με τα παιδιά τους βρίσκονταν υπό ομηρία...



Όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα. Οι ληστές εισέβαλαν στο απίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα που είχαν αφήσει οι ιδιοκτήτες. Αφού ξύπνησαν όλη την οικογένεια και τους συγκέντρωσαν σε ένα δωμάτιο, έκαναν άνω κάτω το σπίτι, όπου βρήκαν 500 ευρώ.

Τα χρήματα δεν τους ήταν αρκετά. Έτσι ο ένας από τους ληστές πήρε τον επιχειρηματία και τον επιβίβασε σε αυτοκίνητο ενώ οι συνεργοί του έμειναν πίσω κρατώντας όμηρους τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Τον οδήγησε στην Γλυφάδα όπου από δύο διαδοχικά ΑΤΜ τράβηξε συνολικά το ποσό των 3.000 ευρώ.

Όμως ούτε αυτά ήταν αρκετά για τους αδίστακτους κακοποιούς. Υπό την απειλή του όπλου, τον οδήγησε στο κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη που διατηρεί στους Αγίους Αναργύρους. Εκεί τους έδωσε φορητό χρηματοκιβώτιο με μεγάλο χρηματικό ποσό. Αμέσως μετά γύρισαν στο σπίτι της οικογένειας, στη Βούλα, όπου βρίσκονταν οι συνεργοί, απ' όπου έφυγαν με 2 τα ΙΧ της οικογένειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.