Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ταξί, ναρκωτικά και Υγεία, σήμερα στο Υπουργικό


Στην σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να παρουσιαστεί το σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των αυτοκινητιστών ταξί, το οποίο...



όπως άφησε να εννοηθεί ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, θα προβλέπει μεν την απελευθέρωση του επαγγέλματος, αλλά θα υπάρχουν και πληθυσμιακά κριτήρια, τα οποία δεν αποτελούν εμπόδιο προς την κατεύθυνση αυτή.

Σχετικά με τις προθέσεις των ιδιοκτητών ταξί να προχωρήσουν σε αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, όπως και άλλων κοινωνικών ομάδων, ο κ. Μόσιαλος, κατέστησε σαφές ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει πιο δυναμικά στις μεταρρυθμίσεις και δεν πρόκειται να κάνει πίσω, ενώ υπενθύμισε τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου ότι για να πετύχουν οι μεταρρυθμίσεις και οι στόχοι που έχουν τεθεί χρειάζεται η κοινή προσπάθεια όλων.

Κατά τα άλλα, στο υπουργικό συμβούλιο, σήμερα το απόγευμα, θα συζητηθεί το θέμα της αποποινικοποίησης της χρήσης ναρκωτικών, όπως και άλλα θέματα του Υπουργείο Υγείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.