Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Στρατός διεκδικεί την εξουσία της χώρας!Ακούγεται απίστευτο και σε άλλους φέρνει μνήμες από το παρελθόν του... γύψου. Όμως είναι γεγονός. Ο Στρατός διεκδικεί την εξουσία της Ελλάδας! Ήδη...
Δεκάδες αξιωματικοί εν αποστρατεία (ειδικά νέοι σε ηλικία) έχουν συγκεντρωθεί σε Αθήνα και Λάρισα απ’ όλη την Ελλάδα και έχουν προχωρήσει στην σύσταση Κίνησης Ελλήνων Αξιωματικών, η οποία λίαν προσεχώς διευρρύνεται σε πανελλήνιας εμβέλειας κόμμα.

Ήδη στην εφημερίδα Press-Time(3/9/11) ο εκ των 22 αξιωματικών-ιδρυτών της κίνησης Ταξίαρχος (εα) Νίκος Αλικάκος παραχώρησε συνέντευξη και έθεσε με σαφήνεια τους στόχους της κίνησης εν’ όψει των προσεχών εκλογών. Πληροφορίες του «Ανεξάρτητου Παρατηρητή», φέρουν την Κίνηση να βρίσκεται σε επαφή με μεγάλο αριθμό φορέων, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν εντοπιστεί οι επί μέρους επαφές, γι’ αυτό και αναμένονται εκπλήξεις…

Ήδη έχουν ενεργοποιηθεί πολλοί αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ανά την επικράτεια, ενώ η επίσημη πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου σε αθηναϊκό ξενοδοχείο, με την κύρια εκδήλωση-παρουσίαση του προγράμματος της Κίνησης στις 21 Νοεμβρίου, ανήμερα των εισοδείων της Παναγίας, υπερμάχου στρατηγού και προστάτιδος του συνόλου των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Οι θέσεις της Κίνησης αγγίζουν όλο το φάσμα των θεμάτων, τουτέστιν εθνικά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, δημοσίας τάξεως, οικολογικά, πάταξης της διαφθοράς, ναυτιλίας, τουρισμού κ.λ.π.

Η Κίνηση είναι βέβαιο ότι έχει την αποδοχή της πλειοψηφίας και των εν ενεργεία αξιωματικών οι οποίοι λόγω της θέσης τους δεν μπορούν να εκφραστούν δημοσίως. Η Κίνηση αν και αποτελεί πρωτοβουλία αξιωματικών, αγγίζει όλα τα στρώματα που βρίσκονται στο στόχαστρο αθλίων, απαράδεκτων και νοσηρών μεθοδεύσεων των κυβερνήσεων της παρακμής και διαφθοράς, καθώς και εγχώριων οικονομικών δολοφόνων και διεθνών τοκογλύφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.