Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:Μπορεί να οδηγηθούμε εκτός ευρώ

Άρχισαν τα όργανα πάλι.Την προηγούμενη φορά ,στην 5η δόση ήταν η Μαρία Δαμανάκη που "βγήκε μπροστά" και έκανε τον "μπαμπούλα" λέγοντας μας ότι γυρίζουμε στη δραχμή.Τώρα με την 6η δόση...


τον ρόλο παίζει η Άννα Διαμαντοπούλου.Με δηλώσεις της στο ΒΗΜΑ FM επαναφέρει τα σενάρια περί δραχμής λέγοντας:  «Εάν οδηγηθούμε σε εσωτερικό χάος και ο χρόνος φεύγει χωρίς ισορροπία όλοι οι κίνδυνοι είναι ανοιχτοί, ακόμη και ο κίνδυνος ο επόμενος πρωθυπουργός να μην είναι πρωθυπουργός του ευρώ» .Εντάξει,το καταλάβαμε, έρχονται κι άλλα μέτρα.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙ "ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ" ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΑ SPREADS ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.....
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.