Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Λήστεψαν βενζινάδικα και διέφυγαν με ΙΧ πελάτισσας!


Κινηματογραφικές ληστείες βενζινάδικων από κακοποιούς τα ξημερώματα. Χτύπησαν δύο πρατήρια διαδοχικά. Μάλιστα επειδή τράκαραν με το κλεμμένο όχημα που διέπρατταν τις ληστείες, άρπαξαν το αυτοκίνητο ανυποψίαστης γυναίκας που είχε σταματήσει για να βάλει βενζίνη, προκειμένου να διαφύγουν...




Όλα ξεκίνησαν στη Μεταμόρφωση. Στη συμβολή των οδών Ιφιγένειας &Τατοϊου, οι 3 δράστες εισέβαλαν  σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.400 € και διέφυγαν με κλεμμένο  αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψαν αφού συγκρούστηκαν με άλλο αταθμευμένο. 

Στη συνέχεια οι δράστες κινήθηκαν πεζή προς την Τατοϊου 21-23 σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι  χρηματικό ποσό και για την διαφυγή τους άρπαξαν  από πελάτισσα του πρατηρίου το αυτοκίνητό της  με το οποίο και διέφυγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.