Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Εφτιαχναν καφέ στην κουζίνα της τράπεζας και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με ληστές και καλάσνικωφ!


Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε, το πρωί της Τετάρτης, λίγο πριν τις 08.00 στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Ασήμι. Άγνωστοι άνδρες, τρεις στον αριθμό, προσπάθησαν να σπάσουν την κεντρική τζαμαρία του υποκαταστήματος, κάνοντας όπισθεν με αυτοκίνητο 4 Χ4.

Την ώρα της εισβολής των κακοποιών η τράπεζα δεν είχε ανοίξει για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Στο εσωτερικό του καταστήματος βρίσκονταν...
 τρεις υπάλληλοι. Δύο γυναίκες κι ένας άνδρας- και οι τρεις εργαζόμενοι βρίσκονταν μακριά από τα γραφεία τους και συγκεκριμένα στην κουζίνα όπου έφτιαχναν καφέδες.

Από το θόρυβο που προκλήθηκε πετάχτηκε για να δει τι συμβαίνει ο άνδρας υπάλληλος, ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή που κρατούσε καλάσνικοφ. Ο ένοπλος κουκουλοφόρος του ζήτησε αρχικά τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου και ο υπάλληλος φέρεται να του είπε πως δεν τα έχει εκείνος αλλά ο ταμίας ο οποίος δεν είχε πάει ακόμη στην τράπεζα. Ο ληστής ζήτησε από τον υπάλληλο να ξαπλώσει στο πάτωμα, κάτι που έκανε , ενώ ο συνεργός του πέρασε μέσα από τα γκισέ αναζητώντας χρήματα από τα ταμεία.


Οι δράστες σύμφωνα με εργαζόμενο της τράπεζας παρέμειναν στο χώρο ελάχιστα λεπτά και αποχώρησαν με άδεια χέρια, αφού δεν βρήκαν χρήματα στα ταμεία. Ενδεχομένως να μην είχαν την . πολυτέλεια του χρόνου για να περιμένουν το άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου το ποίο λειτουργεί με χρονοδιακόπτη.
Έντονη δραστηριότητα σύμφωνα με πληροφορίες έδειξε και ο συνεργός τους ο οποίος είχε αναλάβει το ρόλο του τσιλιαδόρου και περίμενε έξω από το κατάστημα τους δύο άλλους συνεργούς του.


Οι δύο κουκουλοφόροι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την αστυνομία φορούσαν κουκούλες για την κάλυψη του προσώπου τους και γάντια, ενώ ήταν μετρίου αναστήματος. Ο ένας εκ των δύο ο οποίος απείλησε τον τραπεζικό υπάλληλο μιλούσε καθαρά ελληνικά και μάλιστα με κρητική προφορά. Οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο με το κλεμμένο 4Χ4 ακολουθώντας το δρόμο προς τις Μοίρες. Ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ αναζητούσαν το κλεμμένο αυτοκίνητο αναζητώντας αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δραστών. Αστυνομικό Τμήμα ζητάει ο δήμαρχος Γόρτυνας

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.