Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Έφυγε ο Κοεμτζής

Την τελευταία του πνοή άφησε πριν λίγη ώρα ο Νίκος Κοεμτζής....

Ο 74χρονος εντόπιστηκε από περαστικούς στο Μοναστηράκι, αναίσθητος. Αμεσως ειδοποιηθήκε το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στην Πολυκλινική Αθηνών. Οι γιατροί αναγνώρισαν τον άνδρα και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά ήταν ήδη αργά. Το 1973 ο Νίκος Κοεμτζής και η παρέα του είχε πάει στο νυκτερινό κέντρο «Νεράϊδα» για να διασκεδάσει. Ο αδελφός του, Δημοσθένης έκανε παραγγελιά τις «Βεργούλες» του Μάρκου Βαμβακάρη. Μαζί του σηκώθηκαν να χορέψουν και άλλα άτομα. Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε από το μικρόφωνο ότι το τραγούδι είναι παραγγελιά. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των ατόμων.
Ο Νίκος Κοεμτζής σηκώθηκε και μαχαίρωσε τρεις αστυνομικούς. Αργότερα υποστήριξε ότι θόλωσε το μυαλό του γιατί νόμιζε ότι σκότωναν τον αδελφό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.