Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Επίθεση Καρχιμάκη σε ΝΔ για την εφεδρεία


Δριμεία κριτική στη Νέα Δημοκρατία άσκησε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την εργασιακή εφεδρεία και την αντίδραση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ...



«Η ΝΔ, ισχυρίζεται εδώ και χρόνια, ότι οι προσλήψεις που έκανε στο διάστημα 2004-2009, στη διάρκεια της καταστροφικής για τη χώρα διακυβέρνησης της, ήταν όλες αξιοκρατικές και έγιναν μέσω ΑΣΕΠ», τονίζει ο κ. Καρχιμάκης και διερωτάται «γιατί λοιπόν την τρομάζει το ενδεχόμενο να ισχύσει η εργασιακή εφεδρεία όπως πρότεινε η ίδια, σε υπαλλήλους που δεν έχουν προσληφθεί στο δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ και μιλά για κομματικές διώξεις».

«Οι δηλώσεις του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, έρχονται να πιστοποιήσουν αυτό που όλοι οι πολίτες γνωρίζουν: οι προσλήψεις που έκανε η ΝΔ και πολλές χιλιάδες ήταν και αναξιοκρατικές ήταν και επιβάρυναν με δυσβάσταχτο κόστος το δημόσιο, οδηγώντας μας στην σημερινή κατάσταση», αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.