Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Mega-λη απόλυση από το MEGA


Ήταν από τα δυνατά χαρτιά του δελτίου ειδήσεων του MEGA επί σειρά ετών. Από τις ευπρεπείς παρουσίες που πραγματικά έδινε και την ψυχή της στο ρεπορτάζ, χωρίς υπερβολές, πάντα με ψυχραιμία...




Κι όμως, η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε ότι η Δήμητρα Σωτηριάδου, που έχει δώσει ουκ ολίγα αποκλειστικά στα πολλά χρόνια που βρίσκεται στο MEGA, έπρεπε να απολυθεί. Ο λόγος; Μα φυσικά επειδή δε δέχθηκε να υπογράψει την προσωπική σύμβαση εργασίας που της πρότειναν, η οποία προέβλεπε μείωση του μισθούς της κατά 10%, παρότι έπαιρνε τον κατώτατο μισθό που όριζε η συλλογική σύμβαση εργασίας, στο κλιμάκιο που βρισκόταν!

Εργαζόταν στο MEGA περίπου 20 χρόνια! Αλλά δεν τους ταίριαζε... δεν έλεγε ποτέ "ναι" σε ότι της υπαγόρευαν οι "παπαγάλοι". Έκανε πάντα ρεπορτάζ. Και βέβαια, σιγά μην την πλήρωναν τη νύφη οι μεγαλοπαραθυράτοι "δημοσιογράφοι". Την πλήρωσε η... ζάμπλουτη πραγματική ρεπόρτερ του πεζοδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.