Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΜΟΣΙΑΛΟΣ:"Δεν υπάρχει επίσημη δήλωση του πρωθυπουργού ότι παραιτείται με 153 βουλευτές."-Ούτε του Καραμανλή υπήρχε ότι "κουράστηκε" αλλά το κάνατε σημαία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον Real Fm και στην Κάτια Μακρή, σχετικά με τις διαρροές που υπήρξαν ότι ο ...


πρωθυπουργός δεν θα μπορούσε να κυβερνήσει με 153 βουλευτές, τόνισε ότι δεν υπάρχει επίσημη δήλωση του πρωθυπουργού, ότι η κυβέρνηση έχει τη δεδηλωμένη και συνεχίζει να κυβερνά. Παράλληλα, έθεσε ως προτεραιότητα τη σύνοδο κορυφής γιατί πρόκειται για ιστορικό διακύβευμα για τη χώρα. «Ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα χωρίς να ανεβάζουμε τον πήχυ γιατί και η διεθνής αβεβαιότητα είναι μεγάλη», τόνισε ο Ηλίας Μόσιαλος.


Σχετικά με τους βουλευτές που ζητούν πολιτικές πρωτοβουλίες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι υπάρχει υπεύθυνη κυβέρνηση που θα υλοποιήσει το πρόγραμμά της, σημειώνοντας ότι δεν νομίζει πως πρέπει να κάνει η κυβέρνηση υπερβάσεις προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, ενώ έχουμε ιστορικές αποφάσεις μπροστά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.