Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ:«η λύση του δράματος μπορεί να επέλθει μόνο με τη ψήφο από το εκλογικό σώμα»

«Κυβερνήσεις καταδικασμένες να κυβερνήσουν τη χώρα χωρίς να τις θέλει ο λαός δεν υπάρχουν», τόνισε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου...


Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ τάχθηκε υπέρ των πρόωρων εκλογών, λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν μονοδιάστατες επιλογές για τη διακυβέρνηση της χώρας. Οι επιλογές της κυβέρνησης οδήγησαν σε αυτά τα αδιέξοδα» και πρόσθεσε ότι «η λύση του δράματος μπορεί να επέλθει μόνο με τη ψήφο από το εκλογικό σώμα»
Σχετικά με τις συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τους αρχηγούς των κομμάτων, ο κ. Λυκουρέντζος σημείωσε ότι «ο πρωθυπουργός δεν κατέθεσε ένα πλαίσιο που να προσδιορίζει την εθνική μας γραμμή και δεν μπόρεσε να εξηγήσει τη στρατηγική του». «Κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς χωρίς να υπάρχει περιεχόμενο συζήτησης», συμπλήρωσε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.