Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΤΩΡΑ:Σε εξέλιξη σχέδιο διαφυγής του πρωθυπουργού από την Κρήτη

Στο «κόκκινο»  βρίσκονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα μέτρα ασφαλείας της Αστυνομίας ενόψει της αναχώρησης του πρωθυπουργόυ από την Κρήτη μετά το τέλος της Σοσιαλιστικής διεθνούς, στο ξενοδοχείο «Daios Cove», στον Άγιο Νικόλαο...


Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν επιστραφτεί  δυνάμεις απ' όλη την Κρήτη και δοιμιρίες των ΜΑΤ παρατάσσονται σε «ευαίσθητα» σημεία της διαδρομής από το Λασίθι προς Ηράκλειο . Οι διωκτικές Αρχές έχουν προχωρήσει σε «ακτινογράφηση» του δρομολογίου και βασικό τους μέλημα είναι να κρατήσουν ανοιχτό το δρόμο κατά την διέλευση του πρωθυπουργού.

Λόγω των συγκυριών, γνωρίζουν ότι πιθανότατα θα υπάρξουν κινητοποιήσεις και ενδεχομένως συγκεντρώσεις από πολίτες και εκπροσώπους παραγωγικών και επαγγελματικών τάξεων που θα θελήσουν να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους για τα σκληρά οικονομικά μέτρα, γι' αυτό ακριβώς στόχος τους είναι να διασφαλίσουν ότι δε θα υπάρξουν αποκλεισμοί δρόμων που θα παρεμποδίσουν την μετάβαση του πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.