Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Έκλεψε τη νίκη η ΑΕΚ - μικροεπεισόδια στο γήπεδο


Με τον δικέφαλο να μην βλέπεται κι έναν νωθρό Πανιώνιο, η ΑΕΚ, με σκόρερ τον Μανωλά, κατάφερε να κλέψει τη νίκη στις καθυστερήσεις του αγώνα, ελάχιστα δευτερόλεπτα...




πριν την λήξη.

Ο νεαρός αμυντικός, παρά τα πολλά νεύρα που είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το γεγονός πως δεν του δόθηκε πέναλτι στο 61' (σπρώχθηκε μέσα στην περιοχή), είχε την ψυχραιμία στην τελευταία ουσιαστικά φάση της ομάδας του να κάνει τη ζημιά στους γηπεδούχους. Με τα δυο λεπτά του επιπλέον χρόνου να έχουν συμπληρωθεί και το παιχνίδι να μπαίνει στο τρίτο και τελευταίο όλα συνηγορούσαν στο ότι πολύ δύσκολα θα άλλαζε κάτι. Ο Μανωλάς, όμως, είχε άλλη γνώμη. Σε κόρνερ με εκτελεστή τον Γκερέιρο κατάφερε να ξεφύγει του προσωπικού του αντιπάλου και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ένταση προκλήθηκε από οπαδούς των κυανέρυθρων, που επιτέθηκαν στο μπουθ όπου βρισκόντουσαν οι διοικούντες της ΑΕΚ. Για να αποχωρήσουν οι τελευταίοι χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.