Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Άνοιξε η όρεξη των παγκόσμιων τραπεζιτών

Η στάση της Ε.Ε και ιδιαίτερα της Γερμανίας,άνοιξε την όρεξη των παγκόσμιων τραπεζιτών ,που θέλουν πλέον να κάνουν επίδειξη ισχύος στους πολιτικούς.Η ατολμία που...


έδειξαν οι Ευρωπαίοι στο θέμα της Ελλάδας,αποκάλυψε την γύμνια στην οργανωτική δομή της Ε.Ε.Οι τραπεζίτες φαίνεται λοιπόν να αφήνουν κατά μέρος της Ισπανία την Πορτογαλία και την Ιρλανδία και κάνουν επίθεση στην Ιταλία με την βαρειά βιομηχανία.Η Ιταλία σήμερα δανείζεται χρήμα με επιτόκιο 6%, μεγαλύτερο από αυτο που δανειζόταν η Ελλάδα όταν μπήκε στο μνημόνιο.Τα πράγματα δεν είναι καλά για το ευρώ και παρά τις αποφάσεις που ελήφθησαν για την χώρα μας,δεν φαίνεται να υπάρχει μέλλον εαν οι Γερμανοί δεν σταματήσουν να πιστεύουν πως είναι το κέντρο της γης με τους Γάλλους να τους ακολουθούν.Αυτές οι δύο χώρες φαίνεται πως σπρώχνουν το ευρω στο γκρεμό και αυτό το έχουν κατλάβει οι τραπεζίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.