Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο Σόιμπλε ξεβρακώνει τον Παπανδρέου.

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών διαψεύδει τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος πριν λίγες ημέρες μας διαβεβαίωσε πως δεν τίθεται θέμα εθνικής κυριαρχίας."Η Ελλάδα θα λάβει σκληρά μέτρα και θα πρέπει να αποδεχθεί μια πολύ πιο στενή εποπτεία, θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα παραδώσει προσωρινά ένα μέρος της κυριαρχίας της"
είπε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel ο Σόιμπλε...


 Η Ελλάδα θα πρέπει να είναι έτοιμη ακόμα και να "παραδώσει προσωρινά ένα μέρος της κυριαρχίας της", σε αντάλλαγμα για τη νέα βοήθεια, λέει ξεκάθαρα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών . Δεν πιστεύω ότι άλλη χώρα θα ήθελε να υποστεί αυτά τα σκληρά μέτρα, εκτός κι αν είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση εάν και άλλες χώρες θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε ένα "κούρεμα" του χρέους τους, ο κ. Σόιμπλε υπογραμμίζει ότι "Οι πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών της ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένων της Πορτογαλίας και της Ιρλανδίας, κατέστησαν για άλλη μια φορά σαφές ότι: η περίπτωση της Ελλάδας είναι μοναδική, μια ξεχωριστή περίπτωση που έχρηζε ειδικής λύσης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.