Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: Οι "Οικολόγοι" προπαγανδίζουν την ύπαρξη ψευτομακεδονικής και τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα [ΒΙΝΤΕΟ]


Δεν είναι απλά ανθέλληνες, είναι πρωτίστως επικίνδυνοι! Προσπαθούν να δημιουργήσουν από το πουθενά εθνικά προβλήματα, που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στην αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Κι ενώ το Σύνταγμα προβλέπει ρητώς διώξεις, μέχρι στιγμής δεν έχει την ευθιξία να παρέμβει ούτε ένας εισαγγελέας! Δείτε σε βίντεο τι έκαναν ο Τρεμόπουλος και η παρέα του....




« … διεκδικείτε την πρόσληψη αλλοδαπών και Ρομά στην αστυνομία για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της. Υποστηρίζετε συστηματικά τις εκθέσεις των οργάνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης και του ΟΗΕ. Γι’ αυτό και προσδοκάμε πως θα αγωνιστείτε μαζί μας για να εφαρμοστούν οι συστάσεις τους και για τις εθνικές μειονότητες που αποτελούν “ταμπού” στην Ελλάδα, τους “Τούρκους” και τους “Μακεδόνες”».

Αυτά τα λόγια ανήκουν στον "Έλληνα", μέλος του κόμματος των οικολόγων Π. Δημητρά, τον οποίο περιχαρείς ο Τρεμόπουλος και οι ομοίοι του έσπευσαν να χειροκροτήσουν!

Τι μας λένε πολύ απλά οι Οικολόγοι, δηλαδή; Ό,τι οι μουσουλμάνοι της Θράκης, που ψηφίζουν, εκλέγουν και εκλέγονται δεν είναι Έλληνες πολίτες αλλά Τούρκοι, που τελούν υπό σκλαβιά, συνεπώς πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε και να εκχωρήσουμε αδιαμφισβήτητα κυριαρχικά δικαιώματα, όπως αυτά απορρέουν από τη συνθήκη της Λωζάνης, ενώ από την άλλη πρέπει όχι μόνο να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως Μακεδονία, αλλά να δεχθούμε ότι υπάρχουν και "μακεδόνες" στην Ελλάδα, στους οποίους επίσης πρέπει να εκχωρήσουμε κυριαρχικά δικαιώματα.


Σε ότι αφορά τα Σώματα ασφαλείας, υποστηρίζουν ότι πρέπει άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική κοινωνία, πρέπει ΕΜΕΙΣ να τους βάλουμε να μας ελέγχουν και... να μας προστατεύουν! Δεν είναι απλά ανθέλληνες, αλλά εργάζονται συστηματικά για τη διάλυση του Ελληνικού Έθνους! Στρέφονται κατά του Συντάγματος αλλά και των κυριαρχικών δικαιωμάτων. Και δεν έχει βρεθεί ούτε ΕΝΑΣ εισαγγελέας να τους συλλάβει, με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και της προσπάθειας ανατροπής του πολιτεύματος αλλά και της υποδαύλισης της Εθνικής Κυριαρχίας!

Και προσέξτε, οι Οικολόγοι βρήκαν να τα προπαγανδίσουν αυτά, τώρα, που όλη η πολιτική σκηνή της χώρας ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα της οικονομικής κρίσης!


Δείτε και το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.