Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Τα βρήκαν και ετοιμάζονται να υπογράψουν


Κατά τη συνάντηση των δύο πληρεξούσιων δικηγόρων, χθες, υπήρξε συμφωνία και πλέον είναι θέμα χρόνου να υπογραφεί το Μνημόνιο Συνεργασίας (MUO) για να ακολουθήσουν οι υπογραφές μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου προς τον πρίγκιπα...




Ναι μεν υπήρξε νέα επικοινωνία των δικηγόρων του πρίγκιπα και της πλευράς Βαρδινογιάννη - μετά την τελευταίας της Παρασκευής - και μάλιστα εστάλησαν τα πρακτικά των τελευταίων ΓΣ και κάποια στοιχεία για το καταστατικό, αυτά ως το απόγευμα.

Οι πληροφορίες αυτές προστέθησαν στις ήδη υπάρχουσες σκέψεις για την κατάρτιση ενός νέου MOU με τις ανάλογες προσαρμογές από την πλευρά του Σαουδάραβα πρίγκιπα και του νομικού του επιτελείου. Το νέο ΜΟU παραδόθηκε στο δικηγόρο του Τζίγκερ το βράδυ της Δευτέρας και κάνει λόγο για καταρχήν συμφωνία, ενώ περιλαμβάνει διευκρινήσεις στις όποιες ενστάσεις.

Παράλληλα γίνεται λόγος για δυο αλλαγές... Στο πιο σημαντικό σημείο της καταβολής χρημάτων η πλευρά του πρίγκιπα Σουλτάν, επιθυμεί να διασφαλιστεί νομικά και ζητάει μόλις μπουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ, θα αλλάξει αυτομάτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ για να υπάρχει διοίκηση της δικής του επιλογής.

Παράλληλα, ο Βλάσης Τσάκας τονίζει πως χρειάζεται δύο εβδομάδες για να ολοκληρωθεί ο κοικονομικός έλεγχος και ζητά να γίνει αποδεκτό το χρονικό διάστημα από τον Τζίγκερ.

Έφτασε το πληρεξούσιο, λείπει η σφραγίδα

Το περίφημο θεωρημένο πληρεξούσιο με το γνήσιο της υπογραφής έφτασε στην Ελλάδα ΄μέσω εταιρίας κούριερ και βρίσκεται στα χέρια του Παναγιώτη Πετρόπουλου που ήδη ενημέρωσε την πλευρά Γεωργόπουλου.

Αυτό που λείπει είναι η περίφημη σφραγίδα της Χάγης που επικυρώνει το έγγραφο και μπορεί να μπει μόνο από την πρεσβεία στην Ελλάδα καθώς η Σ.Α δεν υπάγεται σε αυτή τη συνθήκη ειδάλλως το συγκεκριμένο έγγραφο θα ερχόταν υπογεγραμμένο από εκεί απευθείας.

Ο θάνατος, όμως, του Αμπτνουλ Αζίζ και το πένθος που συνεπάγεται με αργία στην πρεσβεία ίσως καθυστερήσει τις τελικές υπογραφές κατά ένα ή δυο 24ωρα.

Θετικό το Δ.Σ για τη Arboris Capital

Το απόγευμα της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ της ΠΑΕ και τα περισσοτερα μέλη στο off the record παρουσιάζονται θετικά στο να εξουσιοδοτήσουν την εν λόγω εταιρία προκειμένου να φέρει επενδυτή, από την ώρα μάλιστα που αυτό θα γίνει σε όχι λιγότερο από έναν μήνα.

Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της πλευράς Τσάκας που στο παρά ένα της συμφωνίας δύσκολα θα κάνει πίσω αν και πριν 10 ημέρες περίπου ήταν κατηγορηματικά αντίθετος σε τέτοιο ενδεχόμενο.

πηγή: woop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.