Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Προσπάθεια χειραγώγησης των ΜΜΕ από τον Παπανδρέου


Αφού πρώτα έδωσε σε όλους τους επιχειρηματίες - ιδιοκτήτες των ΜΜΕ όλα τα "όπλα" που χρειάζονται στην φαρέτρα τους, για να προχωρήσουν σε μειώσεις μισθών και κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τώρα τους καλεί να ακολουθήσουν τον δρόμο της συναίνεσης...




Χθες, Δευτέρα, συναντήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες με το δίπολο - που τον έχει στηρίζει όσο δεν πάει άλλο, Ψυχάρη και Μπόμπολα. Οι "yes sir" εκδότες απλά επιβεβαίωσαν την... πιστή τήρηση των υπηρεσιών που προσφέρουν προς την κυβέρνηση, καιρό τώρα. Σήμερα, Τρίτη, πριν τη συνάντηση με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, έχει τα δύσκολα ραντεβού. Στόχος του να μπορέσει να πείσει τον Βαρδινογιάννη να πάει με... τα νερά της κυβέρνησης και το ακόμη πιο δύσκολο να πείσει τον Κυριακού να αλλάξει ρότα ο ΑΝΤ1, που με τον Λιαρέλη και τη Χούκλη, δεν χαμπαριάζουν από... παπαγαλία κι επιμένουν να κρατούν ίσες αποστάσεις απ' όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.