Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Παπουτσής: Στελέχη της ΝΔ οργανώνουν επεισόδια!


Εκτός τόπου και χρόνου, ο Χρήστος Παπουτσής, ανέφερε νωρίτερα από το βήμα της Βουλής ότι τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας είναι υποκεινούμενοι από τη Νέα Δημοκρατία! Διαβάστε αναλυτικά τι είπε...





"Εκείνο στο οποίο επιμένω είναι ότι πολλά από τα στελέχη της ΝΔ, τα οποία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων, και καλά κάνουν και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, είναι εκείνοι οι οποίοι οργανώνουν πολλά από τα επεισόδια τα οποία δημιουργούνται στο κέντρο της Αθήνας και παρά το γεγονός ότι επανειλημμένως έχουμε καλέσει τους πάντες να έχουν μία αυτοσυγκράτηση, παρόλα αυτά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και σήμερα η ΝΔ όπως και άλλοι συνάδελφοι έρχονται εδώ και θέτουν θέμα για το κέντρο της Αθήνας.
Είναι οι ίδιοι οι όποιοι έχουν την ευθύνη για τη δημιουργία της κατάστασης αυτής τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, είναι οι ίδιοι οι οποίοι συντηρούν σήμερα την κατάσταση, είναι οι ίδιοι οι οποίοι αντιδρούν και πρωτοστατούν παντού στη δημιουργία Κέντρων Πρώτης Υποδοχής και Κέντρων Κράτησης μεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα, είναι οι ίδιοι στην οποιαδήποτε διαμόρφωση μιας νέας μεταναστευτικής πολιτικής, και εδώ έρχονται στη Βουλή για να ασκήσουν έλεγχο επί ποίου; Επί των συγκεκριμένων μέτρων τα οποία λαμβάνει η Κυβέρνηση" ανέφερε μεταξύ άλλων.

Προφανώς κι έχει μαύρα μεσάνυχτα. Προφανώς και δεν έχει ΠΟΤΕ κυκλοφορήσει στο κέντρο της Αθήνας. Και προφανέστατα όχι υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν μπορεί να είναι αλλά ούτε της δικής του... προστασίας δεν μπορεί να εγγυηθεί με τις κοτσάνες που πετάει και τις άτοπες θεωρίες που κουβαλάει.

Δηλαδή, οι κουκουλοφόροι κι οι εγκληματίες είναι κατά βάση νεοδημοκράτες υπουργέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.