Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Μπαίνουν μπάρες στο ΜΕΤΡΟ! Επιβεβαίωση του planet-greece


Αυτό που στο planet-greece είχαμε προτείνει ως μοναδική λύση για φθηνές συγκοινωνίες αλλά και για πάταξη της λαθρομεταφοράς στο ΜΕΤΡΟ, αποφάσισαν επιτέλους να υιοθετήσουν τα τζιμάνια της κυβέρνησης μετά από...




σχεδόν 9 μήνες! Από τον περασμένο Φεβρουάριο, πολύ πριν ανακοινωθούν δηλαδή οι νέες αυξήσεις των εισιτηρίων για να σώσουν τα ταμεία του ΜΕΤΡΟ και του Ηλεκτρικού, είχαμε προτείνει τη λύση της τοποθέτησης ειδικών μηχανημάτων με μπάρες, όπως ακριβώς αυτές που υπάρχουν στο ΜΕΤΡΟ της Νέας Υόρκης και σε άλλα ΜΕΤΡΟ του κόσμου (Διαβάστε το ΕΔΩ).

Τελικά, ο αρμόδιος υφυπουργός Υποδομών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, πήρε την απόφαση να ξεκινήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Η εγκατάσταση σταθερών πυλών εισόδου και εξόδου θα τοποθετηθούν σε ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ ενώ το υπουργείο σκέφτεται την επέκταση του νέου συστήματος και στα λεωφορεία!

2 σχόλια:

  1. κυκλοφορει μια φημη οτι κρατικοποιηθηκε η eurobank αλλα μου φαινεται κουλο,μπορειτε να το ψαξετε και να μας πειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι εξαιρετικά απίθανο σενάριο αυτό που μας περιγράφεις δεδομένου ότι Eurobank πλέον δεν υπάρχει, παρά μόνο Alpha Bank, λόγω συγχώνευσης! Παρ' όλα αυτά θα το ελέγξουμε. Ευχαριστούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.