Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

83χρονος παράτησε την οικογένειά του για μια ... νοσοκόμα

Μια πολύ περίεργη ιστορία… αγάπης έχει εξελιχθεί σε δράμα για την οικογένεια ενός 83χρονου από την Πάτρα, ο οποίος φαίνεται ότι ερωτεύτηκε την...55χρονη νοσοκόμα του και δεν θέλει ούτε να δει τους συγγενείς του!
Όλα ξεκίνησαν όταν...


ο 83χρονος έμεινε χήρος και ανήμπορος να συντηρήσει τον εαυτό του. Επειδή ο ίδιος αρνιόταν πεισματικά να μετακομίσει στο σπίτι ενός από τα παιδιά του, τα ίδια σκέφτηκαν να του προσλάβουν νοσοκόμα.

Τι το ήθελαν; Βρήκαν μια γυναίκα από την Ρουμανία, η οποία έδειξε πρόθυμη να αναλάβει την φροντίδα του και «όλα καλά, όλα ωραία»…

Όχι όμως για πολύ, αφού ξαφνικά ο ηλικιωμένος και η αποκλειστική του νοσοκόμα αποφάσισαν ότι τα παιδιά του δεν πρέπει να τον επισκέπτονται, γιατί του κάνουν κακό!!!

Βλέπετε, ξαφνικά όποτε πήγαιναν τα παιδιά του να τον επισκεφτούν έβαζε τα κλάματα. Τόσο ο ίδιος, όσο και η Ρουμάνα βοηθός του αποφάσισαν ότι φορτίζεται ψυχολογικά και τους απαγόρευσαν να ξαναπατήσουν το πόδι τους στο σπίτι του.

Εδώ και τέσσερις μήνες, τόσο αυτός όσο και η νοσοκόμα δεν αλλάζουν άποψη και οι συγγενείς του πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Μάλιστα, φοβούνται ότι αυτή μπορεί να θέλει να τον εκμεταλλευτεί, καθώς έχει περιουσία…

πηγή:topeiraxtiri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.