Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

ΤΩΡΑ: Στάση εργασίας στο ALTER, στον "αέρα" οι απεργοσπάστες



Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, ύστερα από την επανειλημμένη ασυνέπειά στην καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό « ALTER », αποφάσισαν να συνεχίσουν...



τις 6ωρες στάσεις εργασίας για την Παρασκευή 4, το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 από τις 18.00 έως τις 24.00 των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, που εργάζονται στον σταθμό, ζητώντας την άμεση καταβολή των οφειλομένων αποδοχών στους συναδέλφους.

Όμως, αυτή τη στιγμή, το κανάλι μεταδίδει ΚΑΝΟΝΙΚΑ της συνεδρίαση της Βουλής, χωρίς να υπάρχει ούτε ένας να εμποδίσει τους απεργοσπάστες τεχνικούς που μεταδίδουν τον αέρα του καναλιού του Βουλής, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, τα λογότυπα του δελτίου ειδήσεων και έχοντας και τίτλο (super) για το τι παρακολουθούν οι τηλεθεατές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.