Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Έρχονται ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για το τέλος ακινητών.

Θα υπάρξει «συμπλήρωση» του νόμου για την πληρωμή του «ειδικού τέλους» ακινήτων υπέρ ευπαθών ομάδων, αποφασίστηκε σε σύσκεψη, όπου εξετάστηκαν οι σοβαρές ενστάσεις δημάρχων, τα λάθη στους λογαριασμούς και η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας. Στη σύσκεψη υπο την προεδρία του υπουργού Οικονομικών, εκτός από την προαναγγελία ευνοϊκών ρυθμίσεων, έγινε...


 επίδειξη πυγμής για την εφαρμογή του μέτρου, καθώς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους θα προβεί σε ακύρωση της απόφασης του Πρωτοδικείου Καλαμάτας, ενώ θα αποδοθούν πειθαρχικές ποινές στους δημάρχους ...

Ενδεικτικό των δυσκολιών που υπάρχουν στην εφαρμογή του μέτρου, είναι ότι ένα από τα τρία κόμματα της «συγκυβέρνησης», ο ΛΑΟΣ σε σημερινή του ανακοίνωση ζητά επειγόντως αλλαγές, τονίζοντας: «Ο κ. Βενιζέλος ατύχησε με την ιδέα φορολογίας των ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Πρέπει να βρεθεί το γρηγορότερο δυνατό, τρόπος αναθεώρησης μιας ρύθμισης που πάσχει συνταγματικά, οικονομικά και κοινωνικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.