Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ,όσοι κινείστε στη λεωφόρο Μαρκοπούλου

Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων μας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας, οι οποίες θα διαρκέσουν από τις 17-11-2011 μέχρι τις 15-12-2011.
Για τις παραπάνω εργασίες θα γίνεται:

α) κατάληψη ολόκληρου του ερείσματος της Λ. Μαρκοπούλου- Κορωπίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Κορωπί προς Μαρκόπουλο σε μήκος 400 μέτρων πριν τη συμβολή της με τη Λ. Αθηνών – Σουνίου και χωρίς να καταλαμβάνεται καθόλου μέρος από το οδόστρωμα της Λ. Μαρκοπούλου – Κορωπίου.

β) Κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών – Σουνίου μόνο στο ρεύμα κυκλοφορίας από Μαρκόπουλο προς Σούνιο με ταυτόχρονη απαγόρευση στάσης και στάθμευσης παντός οχήματος επ’ αυτής.

Όταν εκτελούνται εργασίες η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών – Σουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.