Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Τα όργανα... καλά βαρούν

Επίθεση κατά της Εύας Καϊλή, εξαπέλυσε ο βουλευτής Σερρών Στάθης Κουτμερίδης, για τη στάση που κράτησε την τελευταία «θερμή» εβδομάδα, τόσο κατά της αρχικής πρόθεσης...
να ανεξαρτητοποιηθεί εφόσον ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επέμενε στη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, όσο και στην τελική της απόφαση για στήριξη της κυβέρνησης στη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης την Παρασκευή (4/11).
Ο Σερραίος βουλευτής, μπορεί να μην χρησιμοποίησε χαρακτηρισμούς τύπου «καλτσοδέτα», όπως έπραξε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης για την βουλευτή Θεσσαλονίκης, αλλά την ειρωνεύτηκε καυστικά, λέγοντας πως πρόκειται για «μεγάλο πολιτικό πρόσωπο».
Μιλώντας το Σάββατο (5/11) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση, ο Στάθης Κουτμερίδης, δήλωσε μεταξύ άλλων για την Εύα Καϊλή : "Πολύ μεγάλο πολιτικό πρόσωπο η κυρία Καϊλή. Εφόσον το πολιτικό σύστημα έμεινε στην αξιολόγηση της κυρίας Καϊλή, εγώ δεν αισθάνομαι και τόσο σίγουρος πως θα έχουμε θετική προοπτική".
Από τα πυρά του Σερραίου βουλευτή, δεν γλίτωσαν ούτε η πρώην υπουργός Βάσω Παπανδρέου, καθλως και οι βουλευτές Μιλένα Αποστολάκη και Γιώργος Λιάνης που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.