Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αναζητά τρόπους να σώσει τους εποπτευόμενους φορεις του υπουργειου ο Βορίδης

Πρέπει να βρεθεί τροπος ώστε και η εφεδρεία να γινει αλλά και να μην διαταραχθεί η λειτουργία των εποπτευόμενων ΔΕΚΟ του υπουργείου Μεταφορών , που μην ξεχνάμε πως ...


έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα εκατομμυριών πολιτών.Και αυτό τον τρόπο αναζητά ο Μακης Βορίδης .Ο υπουργός μεταφορών Μάκης Βορίδης συζήτησε σε συσκεψη που έγινε στο υπουργείο τις σημαντικές επιπτώσεις από τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται το μέτρο της εφεδρείας στους εποπτευόμενους φορείς.
Στη σύσκεψη μετείχαν η διοικητής της ΥΠΑ Φώφη Παπαδημητροπούλου καθώς και οι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Θανάσης Ζηλιασκόπουλος, της ΕΡΓΟΣΕ Γιάννης Πετρόπουλος, της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Χρίστος Τσίτουρας, της ΣΤΑΣΥ Κώστας Βασιλειάδης και της ΟΣΥ Κώστας Καραγιαννόπουλος.Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, όλοι οι πρόεδροι είπαν στον υπουργό πως η εφεδρεία θα έχει άμεσες και σοβαρές επιπτώσεις στη λειτουργία των μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.