Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Δημοσιογράφος έπεσε θύμα ληστείας

Για δυο χρόνια τον βλέπαμε στον ALPHA στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα» με το Σπύρο Λάμπρου και την Έλενα Παπαβασιλείου.Η κρίση φέτος τον έχει αναγκάσει να δουλεύει σε περίπτερο και εκεί έγινε ...ο ίδιος ρεπορτάζ .Ο Γιώργος ...

Σφακιανάκης ,γύρω στις 4 τα ξημερώματα και ενώ βρισκόταν στο περίπτερο που δουλεύει,δέχτηκε την επίθεση τεσσάρων αλλοδαπών με καλάσνικοφ. Οι 4 κακοποιοί τον απείλησαν και του απέσπασαν 2 κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 2,500 ευρώ. Το δυσάρεστο αυτό περιστατικό, δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Γιώργος Σφακιανάκης, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μόλις αισθανθείς το φόβο , έχεις κάνει ένα πολύ ωραίο βήμα μπροστά, για να αισθανθείς τον πανικό!» Ενώ λίγο αργότερα προσπαθεί να εξηγήσει στους διαδικτυακούς του φίλους τι ακριβώς έχει συμβεί. «Ευχαριστώ ΠΟΛΥ το Θεό που ζω .Ευχαριστώ θερμά την ηθοποιό Πένυ Σταθακη και το αστυνομικό τμήμα Π. Φαλήρου για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ευχαριστώ θερμά και τους 4 Ληστές που δεν με σκότωσαν με τα ψυχρά τους Καλασνικοφ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΑΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ , ΤΕΛΙΚΑ ....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.