Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Το Γαλλικό ινστιτούτο πετρελαίου , στις έρευνες για πετρέλαο στην Ελλάδα.

Αρκεί μόνο να πούμε πως το Γαλλικό ινστιτούτο έχει μελετήσει 20 από τα 50 μεγαλύτερα
κοιτάσματα υδρογονανθράκων στον κόσμο και είναι ήδη ο σύμβουλος της Κυπριακής Δημοκρατίας τα τελευταία έξι έτη, διαθ'ετοντας γνώση της ευρύτερης περιοχής από προηγούμενες εργασίες του...


Βοηθά τα κράτη με τα οποία συνεργάζεται στον εντοπισμό νέων κοιτασμάτων Υδρογονανθράκων καθώς και στη βέλτιστη διαδικασία εξόρυξης, παρέχει ποιοτικές ανεξάρτητες γνωμοδοτήσεις καθώς και εξειδικευμένα λογισμικά που αφορούν στο σύνολο του τομέα UPSTREAM.
 Έχει παράσχει συμβουλευτικό έργο σε πάνω από 100 Χώρες παγκοσμίως
σε επίπεδο Κυβερνήσεων και διαθέτει μεγάλη γνώση για τις περιοχές της χώρας μας όπου έχουμε δρομολογήσει δραστηριότητες έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων.
Πρόκειται για σημαντική κίνηση ευρωπαϊκής συνεργασίας, με διεθνή διάσταση, που ενισχύει τη σοβαρότητα της Χώρας μας στη διαχείριση θεμάτων πετρελαϊκής πολιτικής, ενδυναμώνει την εμπιστοσύνη της πετρελαϊκής αγοράς και θωρακίζει τη Χώρα σε επίπεδο λήψης αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.