Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ο Μπουτάρης διαψεύδει για το άγαλμα του Κεμάλ

«Ο Γιάννης Μπουτάρης ουδέποτε μίλησε για τοποθέτηση αγάλματος του Μουσταφά Κεμάλ, πόσω μάλλον στην ιστορική και συμβολική για τη Θεσσαλονίκη πλατεία Αριστοτέλους, καθώς τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, φυσικά, στις προθέσεις της δημοτικής Αρχής και του ίδιου του Δημάρχου Θεσσαλονίκης».
Με τη σαφή αυτή ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του δημάρχου Θεσσαλονίκης, δόθηκε απάντηση...

στα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου που ανέφεραν ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης προτίθεται να τοποθετήσει στην πλατεία Αριστοτέλους Άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, στο πλαίσιο των δράσεων του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την ανάδειξη της πόλης ως τουριστικού προορισμού, αντιπροσωπεία περίπου είκοσι Τουριστικών Πρακτόρων και Παραγόντων του Τουρισμού-μέλη της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων Τουρκίας (TURSAB) βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη ως καλεσμένοι του Οργανισμού.
Μετά από τα δημοσιεύματα που κατέκλυσαν το διαδίκτυο, αναπαράγοντας ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Ουνσάλ Ερεκέ στην εφημερίδα «Haberturk», ο Μπουτάρης επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων Τουρκίας, Μπασαράν Ουλουσόι.
Ο Ουλουσόι δήλωσε θορυβημένος και τόνισε πως πρόκειται για προσωπική εκτίμηση του δημοσιογράφου, την οποία τόσο ο ίδιος όσο και η TURSAB διαψεύδουν, καθώς σε καμία στιγμή της συνάντησης της αντιπροσωπείας της TURSAB με τον Δήμαρχο και πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης δεν ανέκυψε τέτοιο θέμα.
«Τέτοιες κινήσεις καλοθελητών μόνο κακό κάνουν και υπονομεύουν την ανάπτυξη καλών σχέσεων γειτονίας και κατ’ επέκταση την ανάπτυξη της πόλης», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

24GR: Γιάννη Μπουτάρη, ο κόσμος αντέδρασε, γιατί έχει ακούσει πολλά από εσένα, τόσο πριν εκλεγείς Δήμαρχος, όσο και μετά. Γι' αυτό μη σου κάνει εντύπωση η οργή και αγανάκτηση που δείχνει ο κόσμος. Καλύτερα να προσέχεις τι λες και τι κάνεις, και να μη ξεχνάς πως έχεις εκλεγεί Δήμαρχος για το καλό του τόπου, και όχι για προσωπικές "αγωνίες"! Θα κάνεις αυτό που θέλει ο λαός της Θεσσαλονίκης, και όχι αυτά που ονειρεύεσαι εσύ. Όταν το καταλάβεις αυτό, όλοι θα 'μαστε ευτυχισμένοι.

πηγή:24gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.