Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ξαναχτύπησε η συμμορία των "οχτώ"


Ξαναχτύπησε η συμμορία των "οχτώ", που όπως είχε κατ' αποκλειστικότητα το planet-greece αποκαλύψει, ξηλώνουν τα ΑΤΜ, τα φορτώνουν σε φορτηγάκι κι εξαφανίζονται. Αυτή τη φορά στόχος ήταν το super market Carrefour, που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του...




Νέου Φαλήρου. Οι δράστες, χρησιμοποιώντας ένα φορτηγάκι, αφού προηγουμένως εισέβαλλα με αυτό στην είσοδο και έσπασαν την τζαμαρία του super market αποπειράθηκαν να αποκολλήσουν το ΑΤΜ, όμως έγιναν αντιληπτοί από τους γείτονες και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία. Για δευτερόλεπτα δεν τους πρόλαβαν οι αστυνομικοί. Ένα περιπολικό της Ασφάλειας Πειραιά κι ένα περιπολικό από την Άμεση Δράση του Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου έσπευσαν στο σημείο, όπου οι δράστες εγκατέλειψαν το φορτηγάκι που είχαν για να φορτώσουν το ΑΤΜ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπάει η συγκεκριμένη ομάδα.

Στις 31 Οκτωβρίου, τα ξημερώματα, στόχος έγιναν τα Goody's στην Εθνική Οδό, στο ύψος των Μεγάρων. Εκεί, οι  "οχτώ" εισέβαλαν στο κατάστημα κι αφού χτύπησαν υπαλλήλους και πελάτες, έσπασαν το μαγαζί, πριν αποκολήσουν και πάλι το ΑΤΜ, το φορτώσουν σε τζιπ κι εξαφανιστούν πάλι με κινηματογραφικό τρόπο.  

Στις 29 Οκτωβρίου, στόχος τους ήταν το ΑΤΜ που βρισκόταν στην κλινική "Τίμιος Σταυρός" , στην οδό Παπούλα, στο Αιγάλεω. Εκεί, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τις δύο νοσοκόμες που βρίσκονταν στη ρεσεψιόν του κτηρίου, αποκόλησαν το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς κι αφού το φόρτωσαν πάλι σε φορτηγάκι, εξαφανίστηκαν προς τη Λεωφόρο Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.