Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Έκανε τεστ DNA στο..στρώμα για να βρεί αν έχει εραστή η γυναίκα του

….και τελικά δεν ήταν μόνο ένας ο εραστής της γυναίκας του αλλά 8.Ολα ξεκίνησαν όταν ένας σύζυγος αποφάσισε να...


 δει κατά πόσο του ήταν πιστή η σύζυγος του με την οποία ήταν παντρεμένος πάνω από 10 χρόνια. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό είχε εντοπίσει περίεργα στίγματα σε μια μεριά του κρεβατιού έτσι αποφάσισε να κάνει το τεστ στους λεκέδες του στρώματος τους. Η ανίχνευση έδειξε τουλάχιστον 15 έντονες κηλίδες βιολογικού υλικού και η ανάλυση του DNA έδωσε 8 διαφορετικά ανδρικά προφίλ. Το ένα πάντως ήταν δικό του. Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να δει με ποιους τον έκανε τάρανδο η γυναίκα του. Εντόπισε 3 δικούς του ανθρώπους και πήρε τα αποτσίγαρα τους, ποτήρια και χαρτομάντιλα. Για κακή ή καλυτέρα για καλή του τύχη ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό και των τριών «υπόπτων»… Τώρα τι γίνεται με τους άλλους 5; Τρέχει και δε φτάνει ο άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.