Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Στα μαλακά ο Mr Bodyline κι o κομμωτής Nicolas για τις οφειλές στο δημόσιο


Επιτέλους, αυτοί οι δικαστές ζουν σε άλλη χώρα; Είναι δυνατόν να έχουν συλληφθεί για τεράστια χρέη στο δημόσιο και αντί να τους χώσουν όσο πιο βαθιά μπορούν στη φυλακή να τους αφήνουν ελεύθερους με αναστολή; Κι όταν τους παρουσιάζουν κάποιον κακομοίρη στο δικαστήριο, τον κλείνουν μέσα και δίνουν και διαταγή κατάσχεσης ακόμη και του μικρού διαμερίσματος που μένει για να...




πληρωθεί το δημόσιο και οι απατεώνες των τραπεζών; Δεν σκέφτονται καθόλου;

Ο γνωστός ιδιοκτήτης των κομμωτηρίων Nicolas (φωτό αριστερά) κρίθηκε ένοχος χωρίς ελαφρυντικά για οφειλές που αφορούσαν το οικονομικό έτος 2009 και υπερβαίνουν τις 150 χιλιάδες ευρώ. Το δικαστήριο, αρνήθηκε κάθε αίτημα αναβολής που υπέβαλε η υπεράσπιση, ενώ έδωσε 3ετή αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του. Καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση κι απλά αφέθηκε ελεύθερος με την προϋπόθεση όχι απλά να μην το ξανακάνει, αλλά να μην το ξανακάνει και πιαστεί!

Ο ίδιος επιχειρηματίας υποστηρίζει πως το 2010 -οπότε επίσης έχει βεβαιωθεί χρέος - δεν ήταν νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης και έτσι το δικαστήριο διέταξε την διαβίβαση της δικογραφίας στην Εισαγγελία προκειμένου να εντοπιστεί ο υπεύθυνος για την οφειλή της επιχείρησης για το 2010.

Ο Mr Bodyline, Λέων Λεβής (ΦΩΤΟ ΔΕΞΙΑ), καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση με ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση και δυνατότητα εξαγοράς της ποινής του έναντι 10 ευρώ ημερησίως. Τα χρέη του δεύτερου καταδικασθέντος επιχειρηματία φαίνεται να υπερβαίνουν τις 600 χιλιάδεςευρώ Ο ίδιος επανέλαβε στο δικαστήριο πως επέλεξε να μην εξοφλεί το Δημόσιο ώστε να μην μείνουν απλήρωτοι οι 1600 εργαζόμενοι της επιχείρησής του. Δήλωσε επίσης πως άμεσα πρόκειται να υποβάλει αίτημα για την ρύθμιση του χρέους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.