Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Πλούσιο πάλι το αστυνομικό δελτίο κύριε Παπουτσή

Έκπληκτος χθες βράδυ γύρω στις 19:30 , ένας υπάλληλος σε pet shop στη Γλυφάδα, είδε έναν άντρα να τον απειλεί με όπλο και να του ζητά την είσπραξη.Φυσικά του την έδωσε και τον άφησε να φύγει...

Τα ξημερώματα στη Ν.Πέραμο , πέντε άτομα με μαχαίρι απείλησαν την ιδιοκτήτρια , της πήραν την είσπραξη και εξαφανίστηκαν.

Θύμα ενός ζευγαριού έπεσε λίγο αργότερα στο Ηράκλειο ένας ταξιτζής , που τον χτύπησαν, του πηραν το κινητό, τις εισπράξεις και το GPS και χάθηκαν.

Στο Αιγάλεω ,σε πρατήρι υγρό καυσίμων , ένα άτομο με απειλή όπλου πήρε την είσπραξη και έφυγε.

Στη Σαλαμίνα τρείς κακοποιοί μπήκαν σε μονοκατοικία και με την απειλή μαχαιριού πήραν από τον ιδιοκτήτη χρήματα και εξαφαν΄σιτηκαν.

Και στο Ασπροχώρι του Αυλώνα τρεις άγνωστοι τραυμάτισαν χτυπώντας τον ιδιοκτήτη μονοκατοικίας και με την απειλή όπλου του πήραν όσα χρήματα είχε , το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.