Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ας δούμε, λοιπόν, ποιος είναι ο Αλέκος Αλαβάνος που... το παίζει υπερασπιστής της εργατιάς. Δείτε το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ "πόθεν έσχες"!

[ΜΟΝΟ ΣΤΟ planet-greece]

Ε όχι να μας βγαίνει ο Αλαβάνος και να μας το παίζει "μαχόμενος εργατοπατέρας", υπερασπιστής των φτωχών και ότι συμπάσχει με τους ανέργους. Είναι τουλάχιστον υποκρισία! Είναι σα να βγαίνει η Γιάννα Αγγελοπούλου (τυχαίο το όνομα) και να το παίζει αγανακτισμένη στο Σύνταγμα! Τα παραλέμε λέτε, έτσι; Η περιουσία του αγγίζει σε ακίνητα και μετρητά τα 2 εκατ. ευρώ! Για ρίξτε, λοιπόν, μία ματιά στο αυθεντικό "πόθεν έσχες" του κου Αλαβάνου, όπως το έγραψε ο ίδιος με τα χεράκια του...



Μήπως αποφασίσατε να το παίξετε αγανακτισμένος κύριε Αλαβάνε γιατί οι 453.000 ευρώ καταθέσεις, που έχετε, δε σας φτάνουν για να πληρώσετε το χαράτσι της ΔΕΗ για τα 12 ακίνητα που διαθέτετε;





2 σχόλια:

  1. Έλεος πια με την ανόητη και αστήρικτη σαχλο-προπαγάνδα σας!
    Δηλαδή όποιος είναι πλούσιος δε μπορεί να είναι αριστερός;
    Ε τότε και όποιος είναι φτωχός, σύμφωνα με την παράλογη λογική σας, δεν μπορεί να είναι δεξιός!

    Άρα όπως "υποκρίνεται" ο Αλαβάνος όταν υπερασπίζεται α λαικά συμφέροντα, ομοίως υποκρίνεται και όποιος φτωχός υπερασπίζεται την ύπαρξη του μεγάλου κεφαλαίου, του χρηματιστηρίου, της Ευρωπαικής Ένωση, του ευρώ, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ, του Παπαδήμου, των τραπεζών κλπ.

    Έλεος πια με τις σαχλαμάρες!
    Δεν υπάρχουν αριστερές και δεξιές τσέπες.
    Υπάρχουν δεξιά κι αριστερά μυαλά και συνειδήσεις.

    Κι ο Μαρξ πλούσιος ήταν.
    Θα τον κατηγορήσετε μήπως για το ότι δεν ήταν... Μαρξιστής;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Μαζεστίξ.Η άποψή σου σεβαστή.Επέτρεψε όμως και σε εμάς να έχουμε τη δική μας.Εμείς δεν πιστεύουμε ότι η "το σύστημα χτυπιέται από μέσα",όπως πιστεύει ο κύριος Αλαβάνος.Δεν μπορεί κάποιος με τέτοια περιουσία να το παίζει αριστερός.Ας τα μοιράσει στους συντρόφους του, όπως έκανε και ο Μαρξ (τον οποίο επικαλέστηκες).Όλοι τους εξυηπηρετούν δικά τους συμφέροντα,προσωπικά, χρησιμοποιώντας τον λαό ως πρόσχημα , για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους.ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα της χώρας πρέπει να ξηλωθεί και να στηθεί σε άλλες βάσεις,όχι ψυχροπολεμικές.Η δεξιά , η αριστερά και το κέντρο έχουν πεθάνει.Ας επιλέγουμε πλέον με βάση το τι μπορεί να κάνει ο καθένας για το καλό του λαού και της πατρίδας μας.Οι δεξιοί δηλαδή δεν ενδιαφέρονται για το βιοτικό επίπεδο του λαού;Και οι αριστεροί δεν ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της χώρας , που καλώς ή κακώς εξαρτάται από τους μικρούς ή μεγάλους επιχειρηματίες;Αυτή είναι η δική μας άποψη.Όσον αφορά τα περί προπαγάνδας,να θυμήσουμε πως ο κ.Αλαβάνος είναι πλέον ιδιώτης.Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.