Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Προβάδισμα 6,2% στην ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση [ΠΙΝΑΚΕΣ]


Προβάδισμα 6,2% της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΠΑΣΟΚ δείχνει δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Συγκεκριμένα...


στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 21,5%, ενώ ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 15,3% και έπονται το ΚΚΕ με 10%, ο ΛΑΟΣ με 7,1%, η Δημοκρατική Αριστερά με 6,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 6,1%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3%. Το 17,5% δηλώνει ότι θα ψηφίσει λευκό ή άκυρο και το 10,1% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει.
Στην ερώτηση ποιον θεωρείται καταλληλότερο για πρωθυπουργό, το 29,2% απαντά ο Αντώνης Σαμαράς και το 16% ο Γ. Παπανδρέου.
Το 79,3% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι το μνημόνιο απέτυχε, έναντι ποσοστού 2,6% που κρίνει ότι πέτυχε.
Σχεδόν οκτώ στους δέκα πολίτες (76,7%) θεωρούν ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ , ενώ το 20,8% πιστεύει ότι η χώρα μας πρέπει να βγει από την ευρωζώνη.

Αναλυτικά οι πίνακες:





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.