Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Αυτοκτόνησε πίνοντας αντιψυκτικό γνωστός συγγραφέας του Χόλιγουντ;

Αυτοκτόνησε πίνοντας αντιψυκτικό γνωστός συγγραφέας του Χόλιγουντ;

O πρώην συνεργάτης του διάσημου αμερικανικού τηλεοπτικού σόου Saturday Night Live, ο γνωστός κωμικός συγγραφέας και σεναριογράφος Τζο Μπόντολαϊ, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Λος Άντζελες....

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, στο πλευρό του βρέθηκε ένα θανατηφόρο μείγμα από αντιψυκτικό με Gatorade.

Ο γνωστός κωμικός συγγραφέας έπασχε από αλκοολισμό, όπως ο ίδιος έγραφε στο Facebook ενώ πολλοί εικάζουν ότι αυτοκτόνησε γιατί πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 23 Δεκεμβρίου, είχε δημοσιεύσει στο blog του μια μακροσκελέστατη επιστολή του στην οποία απαριθμούσε τα πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει στη ζωή του και ανάμεσα σε αυτά ήταν και η αδυναμία του να αντιμετωπίσει τον αλκοολισμό.

Αρκετοί λοιπόν θεωρούν ότι τόσο το φονικό μείγμα με το αντιψυκτικό που βρέθηκε δίπλα στο πτώμα του όσο και η επιστολή που δημοσίευσε στο blog του δείχνουν πως ο Μπόντολαϊ μάλλον αυτοκτόνησε. Ωστόσο το επίσημο πόρισμα μιλά για θάνατο από φυσικά αίτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.