Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Λ. ΚΑΤΣΕΛΗ: "Στο ΠΑΣΟΚ βάζουμε το άλογο πριν από το κάρο" [Ηχητικό]

"Οι εκλογές θα πάνε μάλλον προς το τέλος της Άνοιξης" δήλωσε, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα"...


του Αντώνη Κουμιώτη, η πρώην Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη, τόσο για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, όσο και για την Κυβέρνηση υπό τον Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

"Τα πρόσωπα ακολουθούν τις πολιτικές. Ξέρετε, πρώτα αποφασίζεις πού θα βάλεις το βάρος σου, τί θέλει να κάνεις και μετά πρέπει να αποφασίσεις ποιός θα είναι ο καλύτερος εκφραστής, αν θέλετε, γι' αυτές τις πολιτικές.

Βάζουμε το άλογο πριν από το κάρο, πραγματικά αυτό είναι το ζητούμε αυτή την στιγμή στο ΠΑΣΟΚ και μέσα από αυτή την διαδικασία θα ανοίξουν και οι διαδικασίες, συντεταγμένα, μέσα από τα όργανα, για να αναδειχθούν τα νέα στελέχη και ο καινούργιος πρόεδρος του Κινήματος".

Ακούστε τις σχετικές της δηλώσεις:




πηγή: e-volos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.