Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Βρήκαν και κουμπάρο τα παιδιά.

Τι κι αν ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα φάμε κουφέτα από την Μαριάννα Καλλέργη και τον Αλεξέι; Τι κι αν η αθλήτρια δεν έχει γνωρίσει τα πεθερικά; Κουμπάρος βρέθηκε και είναι…


ο Θέμης Γεωργαντάς!
Την επώνυμη κουμπαριά αποκάλυψε η ίδια η αθλήτρια μιλώντας στην εκπομπή «Made In Star», χωρίς να διευκρινίσει αν όντως θα την στεφανώσει ο παρουσιαστής, ενώ πρόσθεσε πωςμε τον καινούργιο χρόνο θα «πεταχτεί» μέχρι την Ρωσία για να γνωρίσει την οικογένεια του καλού της.
«Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ, είμαι κατά της ζηλειάς… Δεν ζήλεψα που ο Αλεξέι φίλησε την Πηνελόπη στο live», είπε η Μαριάννα και αποκάλυψε πως ο εκείνος ζηλεύει! «Στραβομουτσουνιάζει λίγο, αλλά του περνάει», πρόσθεσε.
Πάντως, χωρίς τον καλό της δεν πάει πουθενά η αθλήτρια, η οποία για ακόμα μία Κυριακή βρέθηκε στο στούντιο του «Dancing On Ice»! Μάλιστα, δεν έκατσε απλά στο κοινό, αλλά πήγε στα καμαρίνια, όπου και… έκανε μασάζ στον Αλεξέι όσο εκείνος ξεκουραζόταν μέχρι να χορέψει… Ααααχ, έρωτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.