Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Γ. ΚΟΡΑΝΤΗΣ: "Η Τουρκία πρέπει να πληρώσει..." [Ηχητικό]

Γ. ΚΟΡΑΝΤΗΣ: "Η Τουρκία πρέπει να πληρώσει..." (Ηχητικό)

Ακούστε τι είπε ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ για τους τούρκους πράκτορες που έκαιγαν την Ελλάδα αλλά και την ΔΗΛΩΣΗ - "ΒΟΜΒΑ" για την περιβόητη τελευταία επιστολή του Ανδρέα Παπανδρέου - Τί δήλωσε για τον Εφραίμ...

ΑΚΟΥΣΤΕ: "Έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου. Με άλλα λόγια ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό το οποίο διάχυτα γνωρίζαμε, νιώθαμε όλοι στην Ελλάδα την εποχή εκείνη αλλά και αργότερα, ότι είχαν δράση Τούρκοι πράκτορες ή προσοχή εντεταλμένοι από την Τουρκία, χωρίς να σημαίνει ότι ήσαν Τούρκοι", δήλωσε σήμερα το πρωί, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Όλα στη φόρα" του Γιώργου Κουμιώτη, ο πρώην Διοικητής της ΕΥΠ και νυν Βουλευτής του ΛΑΟΣ, Γιάννης Κοραντής, με αφορμή τις δηλώσεις Γιλμάζ.

Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:



πηγή: e-volos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.