Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ για την απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης αλλά και...λίγο όνειρα


«Δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση γιατί μας βρίσκει σε μια οδυνηρή θέση επεσήμανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης για το θέμα της προσφυγής...


των Σκοπίων στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Μιλώντας στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. πρότεινε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν συμφωνεί ή όχι με το όνομα που προτείνεται.

Ο κ. Καρατζαφέρης επέρριψε ευθύνες στα δύο μεγάλα κόμματα για το Σκοπιανό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε μια ήττα που οφείλεται σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ» και τόνισε ότι για το θέμα της ονομασίας θα πρέπει «να βρούμε μια λύση που δεν θα προσβάλλει την ιστορία μας». Παράλληλα, τάχθηκε ενάντια σε σύνθετη ονομασία, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι, αν υπάρχει όνομα Μακεδονία για τα Σκόπια, δεν μπορεί να μείνει στην κυβέρνηση.

Σχολιάζοντας την απουσία του από το πρόγραμμα των συναντήσεων του Αμερικανού Αντιπρόεδρου, Τζο Μπάιντεν, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, είπε ότι «δεν είμαι στο πελατολόγιο» και πρόσθεσε: «Φρόντισα να βγάλω εαυτόν έξω από το πελατολόγιο. Εγώ δεν πηγαίνω και δεν ήθελα να πάω».

Με αφορμή τη μεταβατική κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο, ο Γιώργος Καρατζαφέρης προέβλεψε ότι «το παρόν κυβερνητικό σχήμα θα κυβερνήσει για πάρα πολύ καιρό», ακόμη και μετά τις εκλογές, καθώς, όπως επεσήμανε, «δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.