Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Φοβερή ιδέα, μόνο που την είχαν οι Τούρκοι.Μήπως να την κλέψουμε;

Δεν χρηματοδοτεί επενδύσεις σε αλκοόλ, πορνό, όπλα γιατί λειτουργεί με τους κανόνες του κορανίου.
Ονομάζεται Kuveyt Türk, εδρεύει στην πόλη Μανχάιμ και ασχολείται με...


δεοντολογικά αποδεκτές επενδύσεις.Είναι η πρώτη μουσουλμανική τράπεζα στην Γερμανία

Η Kuveyt Türk δεν χορηγεί δάνεια με τόκους, αλλά συμμετέχει στη χρηματοδότηση μιας επιχείρησης. Με αυτόν τον τρόπο μετέχει στα κέρδη, αλλά και στις ζημίες.
Η μουσουλμανική τράπεζα, όπως αναφέρει η Ντόιτσε Βέλε, δεν επενδύει σε προϊόντα που σχετίζονται με την πορνογραφία, τη βιομηχανία όπλων, εμπορία χοιρινού κρέατος και οινοπνευματωδών ποτών.
Όπως ορίζει ο κανόνας λειτουργίας των μουσουλμανικών τραπεζών, η Kuveyt Türk δεν επενδύει σε τομείς ή κλάδους που είναι επιβλαβείς για την ευημερία των πολιτών.
Οι ιδιοκτήτες της τράπεζας εκτιμούν ότι θα υπάρξει αύξηση των συναλλαγών τους και με το γερμανικό πληθυσμό, ειδικά τους νέους, τους συνταξιούχους και τους επικριτές του καπιταλιστικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.