Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ε.Ε. Έρχεται παρατεταμένη φτώχεια και ανεργία

Ακολουθώντας τις εντολές των τραπεζιτών η Ε.Ε. οδηγεί τους λαούς της σε παρατεταμένη φτώχεια και ανεργία.Το μόνο που κάνει είναι να βγάζει εκθέσεις και να μην φροντίζει για την ευημερία των λαών αλλά για την ευημερία του κεφαλαίου.
Σύμφωνα λοιπόν...


 με έκθεση της Ε.Ε. το μέλλον της σημερινής νεολαίας είναι προδιαγεγραμμένο.
Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι οι πολιτικές δημοσιονομικής λιτότητας οδηγούν τις χώρες σε αδιέξοδο και δυσκολεύουν την έξοδο από την κρίση. Παρόλα αυτά θα συνεχιστούν, υπογραμμίζεται στην έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Οπότε καταλαβαίνουμε όλοι για ποιούς δουλεύει η Ε.Ε.

6 εκατ. θέσεις εργασίας χάθηκαν σε δύο χρόνια!

Τα δύο τελευταία χρόνια μόνο χάθηκαν 6 εκατομμύρια θέσεις εργασίας, ενώ δημιουργήθηκε μόνο 1,5 εκατομμύρια θέσεις με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ανεργία και κυρίως η νεανική ανεργία, που εκτοξεύτηκε στο 20%.Τα πρωτεία βέβαια στους μακροχρόνια ανέργους κατέχουν η Ελλάδα και η Ισπανία με ποσοστά που πλησιάζουν το 50%!Το χειρότερο είναι ότι 4 στους 10 Ευρωπαίους ανήκουν στην κατηγορία «μακροχρόνια άνεργοι», ενώ πληθαίνουν οι εργαζόμενοι που μεταπίπτουν στην κατηγορία «μόνιμα φτωχοί».


Μαζική καταστροφή


Η έκθεση διαπιστώνει ακόμα ότι τα μεσαία εισοδήματα οδηγούνται στην «μαζική καταστροφή» κυρίως στα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με κατασκευές και υπηρεσίες. Παράλληλα, παρατηρείται έκρηξη μιας συρρικνούμενης ελίτ, που ασχολείται με τον χρηματοοικονομικό κλάδο.
Συμπέρασμα;Θέλουν να μας κάνουν όλους ζητιάνους και να μείνουν οι λίγοι της ελίτ συγκεντρώνοντας όλο τον πλούτο στα χέρια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.