Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Του πολτοποίησαν το κεφάλι γιατί τους χρώσταγε.

Χωρίς κανένα δισταγμό τέσσερις Αιγύπτιοι , χτύπησαν μέχρι θανάτου έναν άνδρα.Κυριολεκτικά του πολτοποίησαν το κεφάλι και στη συνέχεια...


πέταξαν το πτώμα του στο πλάι στο δρόμο δίπλα στο Θριάσιο νοσοκομείο. Το περιστατικό έγινε πριν 3 ημέρες αλλά οι αστυνομικοί κατάφεραν και συνέλαβαν τους δύο από τους τέσσερις δράστες στη Σαλαμίνα. Όπως ομολόγησαν σκότωσαν τον άτυχο άνδρα, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα, γιατί είχαν όπως είπαν οικονομικές διαφορές.
Όπως αποδείχθηκε οι τέσσερις δολοφόνοι απήγαγαν τον άνδρα το απόγευμα της Δευτέρας, τον φυλάκισαν σε ένα σπίτι στη Σαλαμίνα και εκεί άρχισαν να τον βασανίζουν. Όταν ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του, απλά τον μετέφεραν μέχρι το Θριάσιο για να “ξεφορτωθούν” το πτώμα...
Οι αστυνομικοί λένε τώρα ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη και των άλλων δυο δολοφόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.