Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ποιοι είναι οι πιο επιτυχημένοι Έλληνες celebrities στη λίστα του Forbes

Είναι διάσημοι, πλούσιοι, καταξιωμένοι και επιτυχημένοι - σε ό,τι κάνει ο καθένας τουλάχιστον. Διάβασε ποιοι διάσημοι μπήκαν στη... χρυσή λίστα....Το φως της δημοσιότητας είδε η λίστα με τους πιο επιτυχημένους Έλληνες celebrities του 2011, που κυκλοφορεί κάθε χρόνο από το περιοδικό Forbes.




Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο παρουσιαστής, Νίκος Αλιάγας, ο οποίος είναι ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος στην Ευρώπη, ενώ ακολουθούν η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση, ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Ναταλία Γερμανού, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Γιώργος Μέρλος και ο Αντώνης Ρέμος.




Η αξιολόγηση των υποψηφίων έγινε όχι μόνο με βάση την οικονομική τους επιφάνεια, αλλά και με το συνολικό εκτόπισμα που έχει ο καθένας.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Δεσποινάκι μου! Σου αξίζει αυτή η θέση γιατί έχεις δουλέψει πολύ!!!Σ' αγαπώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.