Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Υστερόγραφο του Κώστα Χαρδαβέλλα στο planet-greece


Μετά την απάντηση του Κώστα Χαρδαβέλλα, στο planet-greece σχετικά με το ύψος των αποδοχών και τη "χρυσή λίστα", που το κατηγορούν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του alter ότι λαμβάνει, ήρθε και το υστερόγραφο στο blog μας, για τα όσα εμείς του ανταπαντήσαμε. Διαβάστε τη νέα επιστολή - υστερόγραφο του δημοσιογράφου...




Ολόκληρο το υστερόγραφο, όπως ακριβώς μάς εστάλη:

Ευχαριστώ για την άμεση δημοσίευση. Είναι σαφές στην απάντησή μου πως ο χαρακτηρισμός "αλήτες" δεν απευθυνόταν στους εργαζόμενους του σταθμού που δοκιμάζονται σκληρά, αλλά σε εκείνους που αυτοαποκαλούνται "απλήρωτοι εργαζόμενοι Alter" και συκοφαντούν - άραγε γιατί;- γράφοντας ασύστολα ψευδη.

Αν πάλι δεν είναι ψεύδη, τότε περιμένω τη Δευτέρα την αποστολή των στοιχείων στο ΣΔΟΕ ή στο planet-greece ώστε να ασχοληθεί πλέον ο εισαγγελέας με την υπόθεση και να μάθω κι εγώ ποιός εισέπρατε αυτό το ποσό παρουσιάζοντάς το ως δική μου αμοιβή!

Κώστας Χαρδαβέλλας

Διαβάστε επίσης: 

  • ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: Έτσι βούλιαξε το ALTER. Διαβάστε ΕΔΩ τους μισθούς - κροίσων που έπαιρναν golden... δημοσιογράφοι και στελέχη 

  • Διαβάστε ΕΔΩ την απάντηση του Κ. Χαρδαβέλλα στο planet-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.