Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

To Football Manager 2012 σε iPhone και iPad!

H SEGA ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Football Manager 2012, της φορητής εκδοχής του κλασικού της τίτλου που θα διατεθεί από το βράδυ της Τετάρτης σε όλους τους κατόχους iPod touch, iPhone και iPad, με μοναδική προϋπόθεση να έχουν εγκατεστημένο iOS έκδοσης 3.0 και πάνω....

Ο τίτλος θα υποστηρίζει συμμετοχή από πολλαπλές συσκευές, κάτι που σημαίνει ότι μέσω του cloud saving, θα μπορείτε να το συνεχίσετε είτε από το κινητό, είτε από το tablet, είτε από το MP3 player της Apple. Μάλιστα, οι κάτοχοι Apple TV που έχουν εγκαταστήσει και το iOS 5 θα μπορούν να προβάλλουν τη δράση στην οθόνη τους και να κάνουν τις επιλογές μέσω της φορητής συσκευής τους.

Το Football Manager Handheld 2012 θα φέρει όλα τα κλασικά πρωταθλήματα, όλες τις διοργανώσεις, καθώς και βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης και συνεργασία με το Facebook. Ακόμη, θα φέρει το νέο Challenge mode, το οποίο σας επιτρέπει να ολοκληρώνετε αγώνες υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.